Rok isporuke

Nakon potvrde, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Ukoliko ne stikne u inbox, treba pogledati u spam/junk folder. Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Period obrade porudžbine je najčešće 1 radni dan (u praksi nekoliko minuta do nekoliko sati). Nakon toga, poslaćemo Vam SMS poruku sa potvrdom o dostupnosti poručenih artikala i tačnom vremenu slanja paketa. U slučaju vikenda, rok za obradu se produžava na 2 dana (iako se trudimo da i vikendom odmah odgovorimo na sve zahteve). Vikendom se paketi ne šalju. Dakle, za sve porudzbine napravljene petkom popodne ili vikendom, slanje će verovatno biti izvršeno u ponedeljak (sem ukoliko Vas ne obavestimo drugačije). Iako rok isporuke treba da bude 24h-48h od trenutka slanja paketa, on isključivo zavisi od kurirske službe i mi na njega nemamo uticaj.

Preuzimanje pošiljke

Ukoliko ste odabrali dostavu službom Daily Express, pošiljku možete očekivati u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Na dan kada paket bude bio spreman za isporuku, dobićete Viber poruku od kurirske službe sa brojem paketa i iznosom za otkup.

Možemo navesti željeno vreme za dostavu, ali samo od kurira zavisi da li će to vreme ispoštovati.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kesa značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na 062/620-900. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

U slučaju Daily Express-a cena je fiksna i za sve iznose porudžbine i iznosi:
396din. za porudžbine do 3000 din.
300din. za porudžbine do 12000 din.
Preko 12000 din. dostava je besplatna.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE, saglasni ste sa uslovima isporuke.