TubeR Tenis gume za vežbanje možete koristiti bez obzira na to da li ste profesionalac ili se tenisom bavite rekreativno. Na raspolaganju su vam tri seta za zagrevanje i dva seta sa kojima možete odraditi kompletan trening za eksplozivnost, izdržljivost, snagu… Ukoliko imate posebne zahteve, slobodno nam se obratite putem kontakt forme ili na 062/620-900.

Svi TubeR Tenis setovi guma za vežbanje za zagrevanje (pred meč ili trening), sadrže po dve iste TubeR gume kako biste sve vežbe mogli da radite sa njihovom punom dužinom, čime se dobija sporiji prirast opterećenja (jedan karabiner je zakačen na alku kaiša, a drugi na alku ručice). Velike ručice će vam pružiti isti osećaj kao da držite reket u rukama, a kaiš vam omogućava da gume pričvrstite bilo gde. Na poklon dobijate i poster sa vežbama.

TubeR Tenis setovi guma za vežbanje za trening, pored većeg broja guma sadrže i sidro kako bi treninzi mogli da se izvode i kod kuće. Dodat je još jedan kaiš kako bi mogle da se rade i vežbe za noge.

*
http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/frenchopen/2301506/French-Open-Novak-Djokovics-learning-curve.html
http://www.optimumtennis.net/novak-djokovic-training.htm
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/Tenis/Teniski-kralj-stigao-u-Dubai.sr.html

Ниједан производ не одговара изабраним критеријумима.