TubeR (tjuber) predstavlja set guma za izvođenje vežbi sa opterećenjem, u okviru kog se nalaze i dodaci u vidu ručica, kaiševa za noge, dodatka za kačenje guma na vrata, kao i niza drugih opcionih dodataka (za kačenje guma na ripstol, šipke, tanje stubove, za fiksiranje guma na zid…). Metalni karabineri na krajevima guma omogućavaju korišćenje više guma istovremeno, čime se stvara veće (ili manje) opterećenje. Ovakvim kombinovanjem, opterećenje se može menjati u malim rasponima između 2 i 127kg (u zavisnosti od broja guma u setu). Dodaci za kačenje guma na vrata, ripstol, vratilo… vam omogućavaju da fiksirate gume tako da možete izvesti praktično neograničen broj vežbi. To znači da sa setom TubeR guma za vežbanje možete izvesti sve vežbe koje inače radite u teretani, kao i one koje tamo ne možete izvesti. Forma izvođenja pokreta je potpuno slobodna, što znači da možete vežbati bilo koji pokret, specifičan za sport kojim se bavite, uz dodatno opterećenje. TubeR gume za vežbanje Pogodan je za oba pola i apsolutno sve uzraste. Može se koristiti kod kuće, u prirodi, u teretani (samostalno ili u kombinaciji sa tegovima)… Sa višestrukom namenom za trening izgradnje mišićne mase (hipertrofiju), za zatezanje tela, definiciju, popravljanje tonusa mišića, razvoj brzine, eksplozivnosti… Za one koji se profesionalno bave sportom kao savršena dopuna treningu, za rekreativce, i za rehabilitaciju, jer zbog svojih osobina štedi zglobove i tetive, čime se smanjuje mogućnost povrede na minimum.

TubeR Gume: Tuber gume Osnovna komponenta TubeR-a. Izrađene su od prirodnog lateksa vrhunskog kvaliteta, što u praksi znači da će vaš TubeR trajati duže i omogućiti vam da vežbate kvalitetnije i jednostavnije. Postoji velika razlika između proizvoda za vežbanje od lateksa i od industrijske gume koju koriste drugi proizvođači za pravljenje sličnih rekvizita. Industrijska guma je kruta, i mnogo manje prijatna za vežbanje zbog svojih mehaničkih osobina. Dok budete vežbali sa TubeR gumama osećaće te se prijatno i potpuno prirodno.

Sve gume su iste dužine (da bi mogle da se kombinuju), ali imaju različit unutrašnji i spoljašnji prečnik, tako da svaka daje različit nivo opterećenja. Zbog toga se prave u 6 različitih boja, tako da nećete upasti u nedoumicu oko toga sa kolikim opterećenjem vezbate. Korišćenjem više guma istovremeno, možete ostvariti 65 kombinacija opterećenja od 2kg pa sve do 127kg u zavisnosti od toga koje ste gume upotrebili. Sastavni deo guma su i izuzetno izdržljivi metalni karabineri.

Male ručice:male rucice Izrađene su od plastike i obložene penom kako bi vežbanje bilo ugodnije. Zbog malih dimenzija idealne su za devojke, tako da su postale sastavni deo Tuber Lady setova.

velike-ruciceVelike ručice: Izrađene su od jake ABS plastike i isto kao i male i obložene su penom. Svaka ručica ima veliki metalni prsten u obliku slova O koji vam omogućava da spojite odjednom više guma na ručicu i time prilagodite opterećenje.

 

Kaiševi:
kaisevi Prevashodno namenjeni za vezivanje oko članaka na nogama, ali se isto tako mogu koristiti i za vežbe koje ne uključuju pokrete nogu. Izrađeni su od izuzetno čvrstog tkanja koje je sa unutrašnje strane obloženo neoprenom, koji je opet izuzetno mekan kako vas kaiševi ne bi žuljali prilikom izvođenja bilo koje vežbe. Čičak obezbeđuje čvrstu vezu, tako da će vaši kaiševi uvek ostati vezani. Kao i ručice, i kaiševi imaju veliki metalni prsten u obliku slova O koji vam omogućava da spojite odjednom više guma na kaiš i time prilagodite opterećenje.

Sidro: TubesidroR sidro je lagano, malo i sastoji se od koluta pene i omče koja je izrađena od istog materijala i obložena neoprenom kao i kaiševi, kako bi se gume što više zaštitile od habanja. Omogućava vam da gume pričvrstite za vrh, dno, sredinu, ili bilo koje drugo mesto na vratima u zavisnosti od toga koju vežbu želite da izvedete.

TubeR vrećica: muska torbicaNajjača vrećica na svetu! Sposobna je da „podnese“ preko 127kg opterećenja. Poneće TubeR gde god poželite i omogućiti vam da vežbate čak i tamo gde nikada niste imali dovoljno uslova.