Zdravo, kao što verovatno već znaš, otvorili smo radnju na Novom Beogradu, kod Arene. Tačna adresa je Španskih boraca 22g, lokal 18. Zgrada gleda na zapadni ulaz Arene, s tim što smo mi sa unutrašnje strane zgrade (moraš da prođeš kroz prolaz). Ukoliko se ne snađeš, zovi nas na 062620900. Evo ispod mape da možeš lakše da nas nađeš.

Popusti koje smo ti spremili  se odnose samo na kupovinu u radnji, od utorka 19. aprila u 10 sati do četvrtka 21. aprila u 20 sati. Dajemo:

40% na: Strong set super latex traka, TubeR power-mini trake, Aqua Bag + Aqua ball; Konopce za trening;

30% na: Veliki set super latex traka,  Aqua Bag, Aqua Ball, sve setove TubeR Mini guma od lateksa, sve setove TubeR Maxi guma,

20% na: sve račune iznad 10000 din. (ovaj popust se ne može kombinovati sa drugim popustima, i u obračun ne ulaze artikli koji su na sniženju); Mali set super latex traka, Tuber Suspension trainer, TubeR setove za muškarce, TubeR setove za žene, kugle za zgibove, TubeR Mini-tex setove, rolne pilates traka.

10% na: sve račune iznad 5000 din. (ovaj popust se ne može kombinovati sa drugim popustima, i u obračun ne ulaze artikli koji su na sniženju).

5% na: sve račune iznad 2500 din. (ovaj popust se ne može kombinovati sa drugim popustima, i u obračun ne ulaze artikli koji su na sniženju).

Vidimo se!