TubeR+ Man Sport set

7,950.00 din.

Najbolji, najsigurniji i najjači set TubeR guma za vežbanje. Za 20% više novca dobijate 100% više sigurnosti.

Poseduje potpuno iste delove kao i klasičan TubeR Man Sport set, sa tom razlikom što je kroz svaku gumu provučen osigurač koji sprečava prekomerno istezanje.

Omogućava izvođenje preko 150 vežbi za sve grupe mišića sa 63 kombinacije opterećenja, od 2kg do 128kg (možete koristiti više guma istovremeno).
Dodatak za postavljanje na bilo koja vrata (sidro) omogućava izvođenje još vežbi.

Sadržaj: dva kaiša, dve velike ručice, jedno sidro, šest guma (žuta 2x3kg, zelena 2x6kg, crvena 2x8kg, plava 2x12kg, crna 2x15kg i narandžasta 2×20kg) ukupnog opterećenja od 128kg. Poklon poster sa vežbama.

Šifra proizvoda: 50027 Kategorija:

Opis

TubeRgume za vežbanje predstavljaju novu generaciju TubeR guma. Zadržali smo stari kvalitet i unapredili ga novim sigurnosnim sistemom. Svaka TubeR+ guma poseduje sigurnosnu nit koja se nalazi unutar same gume. Primećujete da je slika seta potpuno ista kao i kod standardnog TubeR Man Sport seta. To je zato što ne postoji vidna razlika između standardnih i TubeR+ guma/setova, ali će na svaki pokušaj prekomernog istezanja sigurnosna nit u TubeR+ gumi zaustaviti dalje istezanje i time sprečiti oštećenje gume.
Još uvek se pitate zašto treba da kupite baš TubeR+ verziju guma? Evo par razloga.

Zato što će TubeR+ gume za vežbanje trajati duže.(1)

Zato što nećete morati da razmišljate o tome da li ste pretegli gumu ili ne, već ćete moći u potpunosti da se posvetite treningu.(2)

Zato što je deklarisano opterećenje na TubeR+ gumama znatno veće. (3)

(1) Sigurnosna nit ne dozvoljava istezanje preko dozvoljene granice, čime je znatno usporen proces zamora materijala, čime se produžava životni vek TubeR guma.

(2) Da ne biste više vremena proveli u merenju istezanja gume nego u vežbanju, i razmišljanju o tome da li ste preterali ili ne, prvo ponavljanje izvedite lagano i odmah će vam biti jasno da li vežbate kako treba. Ako je sve OK, pokret će do samog kraja i nazad ići tečno bez zastoja, a ako vas osigurač zaustavi na pola puta znaćete da treba da korigujete položaj tela.

(3) Nezahvalno je reći koliko opterećenje daju gume, jer se ono povećava kako istezanje raste. Iz tog razloga smo kod standardnih TubeR setova deklarisali opterećenje na duplom istezanju gume (kada ih razvučete na 2,4m). TubeR+ setovi sa druge strane imaju opterećenje deklarisano na maksimalnom istezanju i ono je znatno veće. Evo maksimalnih opterećenja koje daju TubeR+ gume.

žuta 6kg zelena 12kg crvena 16kg plava 24kg crna 30kg narandžasta 40kg

Napominjemo da je to maksimalno opterećenje. Na istezanju od 2,4m sve gume daju već deklarisano opterećenje.

Ukoliko želite dodatne informacije slobodno pozovite 062/620-900.

Dodatne informacije

Težina 2.2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “TubeR+ Man Sport set”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …